Maar liefst 33% van verkoop Fast Private Jet nu uitgevoerd in cryptocurrency

One in every three flights managed by or booked through Fast Private Jet is now being paid for in cryptocurrency.

ROME--(BUSINESS WIRE)--nov 23, 2021--

Een op de drie vluchten die worden beheerd door of geboekt via Fast Private Jet, een in Italië gevestigd chartervluchtbedrijf, wordt nu in cryptocurrency betaald. Vorig jaar werd Fast Private Jet de eerste aanbieder van privé jets in Italië die betalingen accepteert in prominente cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, XRP en de voornaamste cryptocurrencies die op de markt beschikbaar zijn.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211123005018/nl/

One in every three flights managed by or booked through Fast Private Jet is now being paid for in cryptocurrency. (Graphic: Business Wire)

“Het gebruik van geavanceerde technologische instrumenten is altijd een belangrijk onderdeel geweest van onze bedrijfsvisie,” aldus de oprichter en CEO van Fast Private Jet, Mauro de Rosa. “Dankzij deze bereidheid om zich aan te passen aan het snel evoluerende technologische landschap van de 21e eeuw heeft het bedrijf zich kunnen onderscheiden, terwijl het geniet van een aanzienlijke groei in de hedendaagse wereldwijde luchtvaartindustrie.”

Crypto: ‘binnen afzienbare tijd het toonaangevende ruilmiddel’

Onder aanvoering van Bitcoin hebben cryptocurrencies de laatste tijd een grote opmars gekend. Maar ondanks de toenemende populariteit ervan, accepteren de meeste luchtvaartmaatschappijen nog geen betalingen in crypto - hoewel dit langzaamaan begint te veranderen. Vooruitlopend op de trend, begon Fast Private Jet begin vorig jaar met het accepteren van betalingen in cryptocurrency. Nu, zegt de Rosa, wordt maar liefst 33 procent van de totale betalingstransacties van het bedrijf uitgevoerd in Bitcoin en soortgelijke digitale valuta.

In een baanbrekende ontwikkeling eerder dit jaar registreerde het bedrijf 's werelds grootste cryptocurrency-transactie ooit – ter waarde van meer dan een half miljoen dollar – voor een enkele vlucht met een privé jet.

Diensten op maat voor alle reisbehoeften

Met meer dan 20 jaar ervaring in de zakelijke luchtvaartindustrie en een grote vloot lichte jets van wereldklasse biedt Fast Private Jet een reeks hoogwaardige chartervluchten voor zowel vakantiegangers als zakelijke reizigers. Het bedrijf heeft ook toegang tot een uitgebreid wereldwijd netwerk van geselecteerde luchttaxi-bedrijven, zodat het aan alle behoeften van zijn klanten op het gebied van vliegreizen kan voldoen en maximale flexibiliteit kan garanderen wat betreft vertrektijden.

Fast Private Jet verzorgt elk aspect van de vliegervaring, zowel in de lucht als op de grond, en biedt naast jetverhuur ook reisdiensten aan. Hieronder vallen exclusieve helikoptercharterdiensten, VIP transfers, catering, chauffeurs- en conciërgediensten, evenals de organisatie en planning van speciale evenementen.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com:https://www.businesswire.com/news/home/20211123005018/nl/

CONTACT: Mari Kandalaft

Marketing Manager

+390455706512

pr@fastprivatejet.com

www.fastprivatejet.com

KEYWORD: ITALY EUROPE

INDUSTRY KEYWORD: TECHNOLOGY FINANCE AIR TRANSPORT OTHER TECHNOLOGY PROFESSIONAL SERVICES OTHER TRAVEL TRANSPORTATION DESTINATIONS TRAVEL

SOURCE: Fast Private Jet

Copyright Business Wire 2021.

PUB: 11/23/2021 04:00 AM/DISC: 11/23/2021 04:02 AM

http://www.businesswire.com/news/home/20211123005018/nl

Copyright Business Wire 2021.

Trending Video

Recommended for you